Com visitar la ciutat còmodament amb un Taxi Barcelona?

12/12/2011 by Taxi Barcelona MR No Comments

Si voleu visitar la ciutat còmodament, aleshores vostè necessita un Taxi Barcelona fiable.

En aquest article anem a parlar de diferents llocs on anar a Barcelona.
Vostè trobarà informació útil de com de visitar Barcelona i revisarem tots els llocs i àrees on es pot anar en un taxi de Barcelona i evitar que es perdin o quedar esgotat.
Per descomptat que sempre recomanem els nostres serveis de Taxibarcelona MR, però vostè pot aconseguir taxis per tota la ciutat.
D’acord, aquí hi ha, tota la informació promesa.
En primer lloc una mica d’història. Barcelona és la capital de Catalunya, Espanya, i amb una àrea urbana de més de 4,5 milions de persones, és la metròpoli més gran d’Europa a la costa mediterrània.
Fundada com una ciutat romana, Barcelona es va convertir en la capital dels comtes de Barcelona. Després de la fusió amb el Regne d’Aragó, va esdevenir una de les ciutats més importants de la Corona.

Visitant les principals zones i carrers.
Si vostè planeja el seu viatge vostè ha de decidir quines zones de la ciutat on voleu anar. les àrees més importants de Barcelona. Aquí tens una llista d’algunes zones i carrers: Barri Gòtic, Diagonal, El Born, el Port Vell, Gràcia, Gran Via de les Corts Catalanes, les Rambles, Montjuïc, Pedralbes, Sants, el Tibidabo, Vila Olímpica, Via Laietana, Sants , … Una nova ruta i molt agradable durant l’estiu és la ruta de la nit barcelonina.

Algunes coses a veure a Barcelona.
Possiblement el lloc més poblat de Barcelona és Les Rambles, passeig principal entre l’antiga ciutat i el passeig marítim, entre la plaça de Catalunya, centre de la ciutat i el port antic de Barcelona. Allà és pot trobar els quioscos de flors, cafès, restaurants i botigues.
Atraccions al llarg de les Rambles inclouen presentacions en viu, estàtues humanes, artistes que faran el seu retrat o una caricatura. Moltes de les botigues de flors i terrasses per prendre una copa.

Passejant Rambles es poden apreciar alguns edificis d’interès i l’arquitectura, com la famosa casa d’òpera del Gran Teatre del Liceu, construït per la burgesia industrial de la ciutat (i no per la Corona, com va ser el cas en la majoria de les ciutats europees) i el Palau de la Virreina, el mercat de la Boqueria. Un camí lateral a l’esquerra condueix a la Plaça Reial, una plaça amb palmeres i edificis amb pubs, bars i restaurants.
Es pot anar en un “Taxi Barcelona” a la Rambla i per això li recomanem el nostre servei Taxibarcelona MR.
Les Rambles acaben al costat del port, on l’estàtua de Cristòfol Colom (o Monument a Colom) el famós home que va descobrir Amèrica, i que va néixer a Catalunya. El seu gest amb el dit indicant un punt al mar, celebra que Barcelona va ser la seva primera escala en el seu retorn a Europa.
Molt a prop es troba el Museu Marítim, un sorprenent edifici gòtic que s’utilitzava per allotjar la drassana medieval.
El port antic ofereix altres atractius, com un centre d’oci, ple de botigues, restaurants, bars amb música en un cinema IMAX en 3D i un aquari de la fauna marina mediterrània.
Aquest centre d’oci, és el centre comercial Maremàgnum. És pot aconseguir un taxi per arribar al Maremàgnum i anar directament sense patir retards i esperes innecessàries per gaudir del centre i del seu esbarjo.
Perquè vostè pugui divertir-se i sentir-se a gust en la nostra ciutat li recomanem el Servei de Taxi Barcelona MR, truqui’ns per a més informació o faci una reserva d’un taxi Barcelona Online.

Reservar un Taxi a Barcelona Online

25/05/2011 by Taxi Barcelona MR No Comments

Us presentem el nou servei Taxibarcelona MR, un servei de taxi a Barcelona amb reserves Online i per telèfon.

Taxibarcelona MR nou servei de taxi a Barcelona  Ara pots reservar el teu taxi Barcelona Online, amb la nostra   empresa Taxibarcelona MR.
A més, t’oferim una sèrie de serveis exclusius que no   trobaràs a totes les empreses de taxi de Barcelona,
perqué la qualitat del servei i la confiança, son virtuts   que   no s’improvisan de la nit al dia, per això a Taxibarcelona MR,   t’oferim la nostra experiencia i un servei exclusiu.
Aquí tens un breu resum del que fem, si vols coneixer tots els nostres serveis truca’ns.

SERVEIS per a EMPRESES

Un servei seriós de Taxi a Barcelona amb recollida de passatgers a l’aeroport, transport d’empleats i directius per la ciutat o a qualsevol lloc. Fem serveis urgents i de total confiança. També tenim  un servei confidencial per sopars d’empresa i espectacles nocturns. I per descomptat, podem emetre la  factura del servei efectuat. Reserves de Taxi Barcelona telèfon.

TRANSFERS AEROPORT

Un servei de Taxi a Barcelona amb recollida de passatgers a l’aeroport de Barcelona i transport a destinació. Serveis de Transfers a altres aeroports catalans com l’Aeroport de Girona, l’ Aeroport de Tarragona i també l’Aeroport de Lleida. Podeu demanar el servei de Transport internacional d’emergència, en cas que ho necessiteu. Ara podeu anar a contacte Taxi Barcelona i fer la vostra reserva .

RECOLLIDES i RESERVES

Som el vostre taxi a Barcelona, us recollirem on vulgueu; desplaçaments a BCN, Catalunya i fora del principat, per a particulars i empreses. Fem serveis les 24 hores amb reserva prèvia. Tota mena de transport a estacions, esdeveniments, serveis per hores, per rutes, transport confidencial. Truqueu per reservar un TAXI BARCELONA MR o podeu fer una reserva ONLINE.

RUTES per BCN i CATALUNYA

Lloga un Taxi Barcelona MR, visita la ciutat de Barcelona amb total llibertat. Visita el Museu del Barça, fes la ruta de Gaudí el modernisme català, el Casc Antic, fes una visita nocturna als millors restaurants amb espectacles, podràs gaudir de la millor diversió i sense control D’alcoholèmia. També fem rutes turístiques i culturals a llocs emblemàtics del nostre país. Visita Catalunya sense preses.

 

A Taxibarcelona MR, amb els nous serveis ara disposem del servei amb taxista femení. Podeu fer reserves ONLINE o trucar i reservar ara un Taxi a Barcelona, de confiança i amb taxista femení.

Perquè et puguem garantir un servei impecable, per recollir-te i portar-te allà on et calgui, cal fer reserva prèvia.