Reservar un Taxi a Barcelona Online

25/05/2011 No Comments by Taxi Barcelona MR

Us presentem el nou servei Taxibarcelona MR, un servei de taxi a Barcelona amb reserves Online i per telèfon.

Taxibarcelona MR nou servei de taxi a Barcelona  Ara pots reservar el teu taxi Barcelona Online, amb la nostra   empresa Taxibarcelona MR.
A més, t’oferim una sèrie de serveis exclusius que no   trobaràs a totes les empreses de taxi de Barcelona,
perqué la qualitat del servei i la confiança, son virtuts   que   no s’improvisan de la nit al dia, per això a Taxibarcelona MR,   t’oferim la nostra experiencia i un servei exclusiu.
Aquí tens un breu resum del que fem, si vols coneixer tots els nostres serveis truca’ns.

SERVEIS per a EMPRESES

Un servei seriós de Taxi a Barcelona amb recollida de passatgers a l’aeroport, transport d’empleats i directius per la ciutat o a qualsevol lloc. Fem serveis urgents i de total confiança. També tenim  un servei confidencial per sopars d’empresa i espectacles nocturns. I per descomptat, podem emetre la  factura del servei efectuat. Reserves de Taxi Barcelona telèfon.

TRANSFERS AEROPORT

Un servei de Taxi a Barcelona amb recollida de passatgers a l’aeroport de Barcelona i transport a destinació. Serveis de Transfers a altres aeroports catalans com l’Aeroport de Girona, l’ Aeroport de Tarragona i també l’Aeroport de Lleida. Podeu demanar el servei de Transport internacional d’emergència, en cas que ho necessiteu. Ara podeu anar a contacte Taxi Barcelona i fer la vostra reserva .

RECOLLIDES i RESERVES

Som el vostre taxi a Barcelona, us recollirem on vulgueu; desplaçaments a BCN, Catalunya i fora del principat, per a particulars i empreses. Fem serveis les 24 hores amb reserva prèvia. Tota mena de transport a estacions, esdeveniments, serveis per hores, per rutes, transport confidencial. Truqueu per reservar un TAXI BARCELONA MR o podeu fer una reserva ONLINE.

RUTES per BCN i CATALUNYA

Lloga un Taxi Barcelona MR, visita la ciutat de Barcelona amb total llibertat. Visita el Museu del Barça, fes la ruta de Gaudí el modernisme català, el Casc Antic, fes una visita nocturna als millors restaurants amb espectacles, podràs gaudir de la millor diversió i sense control D’alcoholèmia. També fem rutes turístiques i culturals a llocs emblemàtics del nostre país. Visita Catalunya sense preses.

 

A Taxibarcelona MR, amb els nous serveis ara disposem del servei amb taxista femení. Podeu fer reserves ONLINE o trucar i reservar ara un Taxi a Barcelona, de confiança i amb taxista femení.

Perquè et puguem garantir un servei impecable, per recollir-te i portar-te allà on et calgui, cal fer reserva prèvia.

No comments